Bli medlem

VÅR FILOSOFI

I slutet av 90-talet tog Spanska Fotbollförbundet tillsammans med landets klubbar fram en bra, hållbar, lärorik och framförallt rolig strategi för barn- och ungdomsfotbollen. Detta krafttag innebar en fokusering på teknik och taktik och att vid låg ålder lära spelare teknik genom lek och ansvarstagande.

Krafttaget gav resultat och Spanien lyckats fostra en mängd stjärnor och vinna stora klubb- och landslagsmästerskap det efterföljande decenniet. En liknande resa vill Onuba Spanska Fotboll Akademin nu göra med svenska unga spelare.

Onuba Spanska Fotboll Akademins filosofi bygger på den spanska fotbollsfilosofin och SvFF’s riktlinjer för barn och ungdomsfotboll där vår sportchef och grundare Jose Acevedo arbetat inom den professionella ungdomsfotbollen i över 10 år både i Spanien och Sverige.

Klicka här för anmälan

Bli medlem

VÅRT MÅL

Onuba SpanskaAkademin FF har som mål att ge den bästa fotbollsutbildningen i Sverige. Genom vårt nära samarbete med Villarral (VR) och SvFF riktlinjer och träningsupplägg vill vi medverka till en bättre och hållbar fotbollskultur där glädje, jämlikhet, kärlek till fotboll och respekt för varandra stå i centrum.

Vi ska utbilda våra spelare till att bli såväl skickligare fotbollsspelare som goda sportsmän. Med utgångspunkt i respekt och ansvarstagandet lär vi våra spelare att spela som ett lag där varje position är av lika stor vikt för laget och dess framgångar. Vår spelmodell ska genomsyra alla våra lag och det ska synas att vi spelar en teknisk, organiserad fotboll med stort bollinnehav.

Vidare vill vi bidra till integration i nära samarbete med SvFF, SISU och fotbollsskolor där glädjen till fotboll är en viktig ingrediens.

Tack vare vårt samarbete med VR kommer vi varje år erbjuder våra spelare möjligheten att resa på träningsläger till VR campus i Spanien och träna på plats i en stimulerande miljö.

Bli medlem

TRÄNINGS-FILOSOFI

För att bli en bra fotbollsspelare krävs ansvarstagande, stimulerande miljö, glädje och respekt.

Alla våra lag, oberoende ålder spelar och utbildas efter en och samma spelmodell baserad på VR fotbolls filosofi och enligt SvFF riktlinjer för barn- och ungdomsfotboll.

Vår filosofi bygger på en teknisk fotboll med stort bollinnehav där bollen spelas ut från målvakt till backar, via mittfält och upp till anfallare, utan "långbollar".

RESPEKT

För att bli en bra fotbollsspelare och nå en professionell nivå krävs disciplin och respekt. Disciplin för att genomföra träningen och att alltid ge 100% på match och träning och visa respekt mot både lagkamrater och motståndare.

Genom disciplin och välplanerad träning blir fotbollen både fantastisk och utvecklande.

Klicka här för anmälan

Bli medlem

ANMÄLAN

Välkommen att träna och spela med oss.
Vi är Villarreal akademin i Sverige - vi erbjuder fotbollsträning med fokus på Spansk fotboll i nära samarbete med Villarreal CF.
- Vi vänder oss till tjejer och killar som vill lira spansk fotboll!

Alla våra lag från och med 12 års ålder har möjligheten att en gång om året åka på ett träningsläger, en vecka, hos Villarreal CF i Spanien.

Alla våra tränare är och blir utbildade enligt Villarreal’s filosofi och kommer även kontinuerlig vidareutbildas för att kunna ges bästa förutsättningar för att träna våra lag.

Alla våra spelare få en uppsättning träningskläder.

Följande avgifter gäller för 2020.
Betalingen erläggs årsvis och betalas senast 31:a januari

Medlemsavgifter
Spelare och aktiva ledare SEK 750:-/år
Supportermedlem SEK 400:-/år
Familjmedlemskap (max 4 pers) SEK 1 100:-/år

Träningsavgifter
VRH fotbollsskola mellan 6 - 9 år SEK 1 200:-/år
VRH fotbollsakademi mellan 10 - 14 år SEK 1 600:-/år
VRH fotbollsakademi U lag mellan 14 - 17 år SEK 1 800:-/år
VRH fotbollsakademi U lag 18 - 19 år (B-lag) SEK 1 800:-/år

Klicka här för anmälan